Van klacht naar kracht

Ben jij die pijn of belemmeringen zat?

Met mijn traject VAN KLACHT NAAR KRACHT is hier iets aan te doen.

                  

   Herken je dit:

*  Je hebt altijd pijn of je ervaart veel stress

*  Je hebt vaak hulp nodig bij dagelijkse dingen

*  Je loopt steeds vast en ziet geen uitweg meer

*  Je voelt je opgebrand, burn-out

*  Je pijn of belemmering beheerst je leven

   

    Hoe zou het voor je zijn als:

*  Je dagen zonder pijn zouden zijn?

*  Je je zo vrij als een vogel voelt?

*  Je weer alles zelf kan?

*  Je je blij, fit en gelukkig zou voelen?

Je kunt genieten van leuke uitjes met vriendinnen of je gezin? 

In dit traject gaan we op zoek naar de oorzaak van jouw klachten. Je krijgt o.a. inzicht in de triggers die ervoor zorgen dat je klachten in stand gehouden worden of zelfs verergeren. Door in een aantal stappen oude processen te veranderen krijgt je lichaam de kans zich te herstellen. Het traject kan offline en online gevolgd worden.

Wie ben ik om je hiermee te kunnen helpen?

Op 20-jarige leeftijd kreeg ik acute reuma in mijn spieren (fibromyalgie) en in mijn gewrichten. In het ziekenhuis werd me verteld dat ik “er maar mee moest leren leven” en uit onderzoeken kwam ook dat ik geen kinderen zou kunnen krijgen. Mijn wereld stortte in. De verandering kwam toen ik allerlei cursussen ging volgen om weer in mezelf te gaan geloven, om gebruik te gaan maken van mijn innerlijke kracht. Hier begon ook mijn ontdekkingsreis op holistisch en spiritueel gebied. Het hoogtepunt was de opleiding vingerreflexologie. Dit was echt “life changing” voor mij. In een paar sessies was ik van mijn fibromyalgie af en ik durfde langzaam weer zichtbaar te worden. Verder heb ik diverse andere klachten gehad en kan ik me door mijn ervaringen goed inleven in mijn cliënten. Vingerreflexologie is inzetbaar bij allerlei klachten zowel lichamelijk als psychisch.

Al mijn levenservaring en opgedane kennis stop ik in de coach sessies. Tevens ben ik het levende bewijs dat er een oplossing is voor deze klachten en dat gun ik jou ook. Ik combineer nuchterheid met spiritualiteit op mijn eigen unieke manier.

            Dit traject bestaat uit 3 online sessies   

 Ben jij er klaar voor en wil je je pijn of belemmering aanpakken? 

   Veel gestelde vragen:

* Is dit voor iedereen mogelijk?

  Jazeker, als je bereid bent je 100% in te zetten voor jouw herstel. 

* Werkt dit wel online?

  Absoluut. Zorg wel voor een rustige omgeving zodat je tijdens de sessie niet gestoord wordt.

* Moet ik medicatie of voedingssupplementen gaan gebruiken?

  Nee want we activeren het zelf herstellend vermogen van je lichaam.

Het geloof in jezelf is je grootste kracht