Opleidingen

De 7-daagse opleiding vingerreflexologie tijdelijk met grote korting!   

Normaal €1295,- nu € 695,- 

Waarom? Omdat er heel veel mensen met klachten rond lopen en er grote behoefte is aan goede hulp. Waar veel methodes alleen het cognitieve, het verstandelijke, behandelen gaat vingerreflexologie verder waardoor de kans op een terugval nihil wordt. Deze methode is in 7 dagen te leren.

Waarom zou je kiezen voor deze opleiding?

Iedereen wil geluk en ontspanning in zijn leven maar waarom lukt dat toch vaak niet? Ik zal het je vertellen, het is je brein die roet in het eten gooit. Misschien denk je, welnee het komt door corona, het komt door mijn baas, het komt door … nee het komt door je brein.

Je denken is pas ontwikkeld rond je zevende. In de baarmoeder en vlak na de geboorte maakte je alleen gebruik van de tastzin. Al snel daarna kwamen je andere zintuigen om de omgeving te ervaren.  Na je zevende is het brein zich verder gaan ontwikkelen en werd jouw waarneming gekoppeld aan emoties.

Het maakt voor het brein niet uit of die actie komt door iets wat je waarneemt met je zintuigen of dat het komt omdat je eraan denkt. Door er steeds weer aan te denken worden diezelfde emoties weer opgeroepen ook al is dat van iets wat jaren geleden heeft plaatsgevonden. Nadenken geeft in dit geval oude emoties. En zo blijf je met je acties weer steken in je verleden. Vaak zijn het ook negatieve emoties die daaraan gekoppeld zijn.

Denken geeft emoties over het verleden, voelen geeft verbinding met je innerlijke kracht.

Hoe zou het zijn als je weer hetzelfde zou kunnen als in die eerste zeven jaar? Je eerste zintuig is nooit weggeweest en als je hem weet te gebruiken dan helpt hij zelfs je toekomst aangenamer te maken.

Leer meer dan 10% van je brein gebruiken met vingerreflexologie. Net zoals je deed voor je zevende jaar. Voordat je brein volgroeid was waren jouw zienswijzen groot alleen ben je dat door je opvoeding en scholing vaak kwijtgeraakt. Gelukkig kunnen de vingers je helpen met het terugvinden van jezelf en daarna dat van je medemens.

De vingers vertellen je namelijk veel meer dan je cliënt zal loslaten.

Hoe gaat het op dit moment met je? Loop je vast? Weet je niet wat je wilt? Als kleuter had je daar geen moeite mee, toen wist je het precies. Waar is het toch mis gegaan?

Had je vroeger dromen over de toekomst en zijn die uitgekomen? Of heb je heftige dingen meegemaakt? Je vingers vertellen je niet alleen waar het mis ging maar ook hoe het opgelost kan worden. De vingers zijn de poort naar het onderbewuste en daar ligt de oplossing.

M.b.v. je vingers kan ook jij (veel) meer ontspanning en geluk hebben in je leven.

Wat leer je o.a. in de opleiding?

  • Dat we de middelvinger gebruiken om te analyseren.
  • Dat de rechterhand voor het verleden staat en de linker voor de toekomst.
  • Dat we nu nog steeds handelen vanuit de ervaren emoties uit onze jeugd.
  • Dat de eerste 15 jaar van je leven heel belangrijk zijn. Waarom eigenlijk?
  • Hoe we het immuunsysteem kunnen versterken.
  • Hoe we de belemmerende processen kunnen veranderen
  • Natuurlijk de betekenis van alle vingers.
  • En nog veel meer.

 

 

2024:   4 februari – 25 februari – 17 maart – 7 april – 28 april – 25 mei – 9 juni

2024:   15 september – 6 oktober – 20 oktober – 3 november – 17 november – 1 december – 15 december