Het moet nu maar eens over zijn!

Heb jij dat ook wel eens? Je loopt al een (hele) tijd met klachten, of je komt maar niet verder in je leven. Je hebt het gevoel dat je in een cirkel rondloopt en geen stap verder komt. Dat kan knap frustrerend zijn. Lees dan vooral verder want er is zeker iets aan te doen met vingerreflexologie.

 

Het moet nu maar eens OVER zijn!

Onderzoek je belemmerende emoties

Voel je anders door een andere focus

Ervaar het in je lichaam en brein

Richt je op de nieuwe acties in je leven

 

We gaan als eerste op zoek naar de belemmerende emotie. Welke emotie zorgt ervoor dat je klachten hebt gekregen of houd je tegen in je groeiproces? In de middelvinger van je rechterhand zit een tijdlijn waar we kristalletjes kunnen voelen. Deze kristalletjes geven de leeftijd aan waarop je iets naars hebt ervaren. Zo kunnen we achterhalen welke emotie er op die gebeurtenis zit.

Zodra de emotie bekend is gaan we de negatieve lading er af halen. We veranderen het proces van hoe je het toen ervaren hebt. Het maakt voor ons brein namelijk niet uit of je het werkelijk meemaakt of dat je het nu bedenkt. We veranderen dus de focus op deze situatie.

Door middel van visualisatie gaan we het gevoel in je lichaam veranderen. Negatieve ervaringen en emoties voelen zwaar. We gaan hier iets positiefs van maken zodat het licht en fijn voelt.

Daarna gaan we de focus leggen op wat je wel wilt voelen en bereiken. We gaan ons dus richten op nieuwe acties. Dit kan door visualisatie, affirmatie en eventueel meditatie.

 

Deze vier stappen worden in één sessie gemaakt. Door middel van analyseren, specifieke vraagstelling en massage op de vingers kunnen we automatische processen op deze manier snel veranderen en zul je snel verandering merken. Deze processen die al vanuit je eerste 15 zo gebeuren gaan onbewust. Daarom moeten we ze ook via je onderbewuste veranderen. Met vingerreflexologie gaat dat snel en effectief, vaak al in één of twee sessies.

Denk je nu, dat is iets voor mij? Neem dan contact op dan vertel ik je graag meer.