Pluscoach

De 3-daagse vervolgopleiding tot Pluscoach 

Na de 7-daagse opleiding tot vingerreflexoloog ben je in staat om verschillende (emotionele) oorzaken te achterhalen en daarna de meeste klachten snel op te lossen. Als je zelf al met andere methodes werkt dan zijn deze meestal goed te combineren en dan heb je aan de 7-daagse voldoende. Je hebt dan namelijk al aardig wat vaardigheden om de oorzaak op te lossen. Wil je er echter meer uit kunnen halen en ben je nieuwsgierig naar meer tools dan is er de 3-daagse vervolgopleiding tot vingerreflexoloog Pluscoach. 

Deze 3-daagse vervolgopleiding is een aanvulling op de 7-daagse basisopleiding en bied je de mogelijkheid mensen nog beter te begeleiden. Waar je in de 7-daagse vooral leert wat de werkelijke oorzaak van de klachten is en hoe je deze op kunt lossen, leer je in de 3-daagse hoe je ze kunt begeleiden bij het vinden van een toekomstvisie die bij hun past. 

We gaan dieper in op de geleerde stof, we kijken of je de basis tools hebt onthouden en hoe je het toepast. Zeker als je niet veel oefenmodellen of cliënten hebt gehad is dit erg belangrijk. Ook gaan we iets met de vingers van de linkerhand doen om de cliënt meer inzicht in de toekomst te geven. In de 7-daagse komt dat wel ter sprake maar we gaan er nu iets dieper op in. 

Voordat we met die linker vingers aan de gang gaan is het belangrijk dat je goed onder de knie hebt hoe je de klachten in het verleden moet oplossen, dus in die rechterhand. Want pas als het verleden is opgelost, kun je met de toekomst aan het werk.

Ook in de linkerhand kun je weerstand of belemmeringen voelen. Het mooie is dat we die ook kunnen neutraliseren. Deze weerstand zit over het algemeen ook in het onderbewuste.

Op deze manier komen we bij de eigen kern van de cliënt en samen met hun kernkwaliteiten kunnen ze hun doel bereiken. 

Zodra de oude processen in de rechterhand zijn opgelost kun je door met de linkerhand.

Vandaar dat deze vervolgopleiding pas gedaan kan worden als je de basisopleiding hebt gevolgd. 

 

Ben je werkzaam als vingerreflexoloog en wil je deze 3-daagse verdiepingscursus doen? Vul dan het contactformulier in.

 

    Als je je gegevens invult dan ga je automatisch akkoord met onze privacy voorwaarden.