7- daagse opleiding

 

Tijdelijk met grote korting!     Normaal €1295,- nu € 695,- 

Waarom? Omdat er heel veel mensen met klachten rond lopen en er grote behoefte is aan goede hulp. Waar veel methodes alleen het cognitieve, het verstandelijke, behandelen gaat vingerreflexologie verder waardoor de kans op een terugval nihil wordt. Deze methode is in 7 dagen te leren.

Onze vingers hebben iets unieks.
Ze hebben een goede verbinding met beide hersenhelften

Ons leven wordt bepaald door dat wat we meemaken. En alles wat we meemaken wordt opgeslagen in ons brein. Voor ons brein belangrijk om terugkerende patronen snel te herkennen. Maar een trauma blijft daardoor ook in je geheugen achter. En al is het al een heel leven geleden, de pijn e.d. wordt nog steeds heftig ervaren.

De tastzin op de vingers kan hier verandering in aanbrengen. Waarbij de middelvinger als een tijdlijn alle heftige gebeurtenissen in je leven toont, kunnen we met de andere vingers verandering in het patroon aanbrengen. Zie het als een soort systeemherstel net als bij een computer die van slag is. En soms is het al voldoende om naar een vorige veilige datum te gaan om alles weer goed te herstellen.

Die tastzin in de vingers kreeg je al in de baarmoeder. Veel eerder dan je met de andere zintuigen actief aan de slag ging. De vingers en de daarbij behorende tastzin zijn dus ons eerste zintuig die al voor de geboorte actief was. En die tastzin is zelfs na jaren nog steeds jouw hulp in het leven zonder dat hij aangetast is door het leven, door je overtuigingen, door anderen en door dat wat je hebt meegemaakt. En met die gevoeligheid op je vingers kun je ook het brein weer optimaal laten functioneren. 

Vingerreflexologie is dus een perfecte schakel tussen lichaam en geest.

Zelfs als je geen cliënten wil coachen, is dit een uitgelezen mogelijkheid om echt aan jezelf te werken en je eigen blokkades en belemmeringen aan te pakken. Zeker omdat die tastzin ook je immuunsysteem perfect kan beïnvloeden.

Help mensen snel en bekwaam van hun belemmerende emotie af.

Schaamte, woede, verdriet, onzekerheid, angst, zorgen voor veel nare gevoelens in het lichaam.
Soms zo erg dat het onmogelijk is om een normaal leven te leiden. Wordt de emotie chronisch, dan kan dat leiden tot lichamelijke of geestelijke klachten.

Dactyologie Nederland heeft een unieke methodiek ontwikkeld om belemmerende emoties snel weg te halen waardoor de huidige lichamelijke of geestelijke klachten snel tot het verleden horen.

Dactyologie Nederland gaat er vanuit dat de huidige klachten zijn oorsprong hebben in de kinderjaren.
En dat de ziektes die er zijn, alleen opgelost kunnen worden, door de oorzaak te achterhalen waardoor je ziek kon worden.

De vingers kunnen de triggers uit het verleden herkennen en de vingers weerspiegelen niet alleen je emotioneel verleden, ze geven ook aanwijzingen voor de nabije toekomst.

Wat leer je o.a. in de opleiding?

 • Dat we de middelvinger gebruiken om te analyseren.
 • Dat de rechterhand voor het verleden staat en de linker voor de toekomst.
 • Dat we nu nog steeds handelen vanuit de ervaren emoties uit onze jeugd.
 • Wat doen de emoties in ons lichaam en waar zitten ze.
 • Dat de eerste 15 jaar van je leven heel belangrijk zijn. Waarom eigenlijk?
 • Hoe we het immuunsysteem kunnen versterken.
 • Hoe belangrijk goed ademhalen is.
 • Dat je ziekte als een allergische reactie kunt zien.
 • Natuurlijk de betekenis van alle vingers.
 • En nog veel meer.

De laatste dag wordt afgesloten met een examen waarna je een certificaat ontvangt.

Versterk ons team en ga samen met jouw hoog gevoeligheid en de kennis van de vingers als Vingerreflexoloog aan het werk.

Deze opleiding is zeer geschikt voor mensen die dagelijks met andere mensen in aanraking komen. Te denken aan b.v.: nagelstylisten, kappers, huidverzorgende, masseurs, coaches, therapeuten e.d.

Maar het is geen must. Ben je bereid aan jezelf te werken en is het je passie om anderen mensen te helpen? Misschien is het dan ook wel een hele geschikte opleiding voor jou.

 

2024:   4 februari – 25 februari – 17 maart – 7 april – 28 april – 25 mei – 9 juni

2024:   15 september – 6 oktober – 20 oktober – 3 november – 17 november – 1 december – 15 december

 

Tijd: 10.00 – 16.00 uur

Locatie: ‘s-Gravenzande (ZH)

Wil je meer informatie of direct inschrijven? Vul dan hieronder het contactformulier in.

  Als je je gegevens invult dan ga je automatisch akkoord met onze privacy voorwaarden.