Tarieven

7 daagse basisopleiding €1295,00                                                                                                                                    Eénmalige prijsverlaging voor de opleidingen die starten in 2021 nu €999,00

Een unieke 7 daagse opleiding waarin je er achter komt dat je emotionele verleden terug te vinden is in je vingers. Je leert ze analyseren en verschillende technieken om processen te veranderen waardoor je klachten verdwijnen en je veel beter in je vel gaat zitten.

3 daagse vervolgopleiding (pluscoach) €475,00
Opgezet voor cursisten van de 7 daagse basisopleiding

Wij gaan verder waar jij bent gestopt… Welke vragen zijn er bij jou naar boven gekomen? In deze 3 dagen gaan wij meer de verdieping en verbreding in.

3 praktijkdagen €475,00
Opgezet voor de cursisten van de online training

Wat jij verder wilt weten over de vingers en de inzetbare technieken, al jouw vragen beantwoord. Na deze training kun jij met vertrouwen aan de slag!!

Class voor oud cursisten €75,00 

Ben jij in het bezit van het diploma Basisopleiding vingerreflexologie met of zonder de aanvulling tot plus coach dan is deze dag geschikt voor jou. Het gaat om het opfrissen van de technieken die in de lesstof zijn verweven, maar ook voor jouw eigen thema’s …waar loop jij vast? Deze class is mogelijk op afspraak individueel of bij voldoende belangstelling in een groep.

Workshop  vingerreflexologie van 13:00 – 17:00 €75,00  

In deze workshop leer je wat vingerreflexologie is en wat je er mee kunt bereiken. Natuurlijk gaan we ook de handen analyseren en het zelf ervaren.

Workshop “van blokkade naar succes” van 13:00 – 17:00 €75,00 

In deze creatieve workshop gaan we op zoek naar jouw blokkade en je krijgt diverse tools om deze op te lossen.

Lezing  van 2,5 uur €50,00 

Je krijgt interessante informatie over vingerreflexologie en hoe het toe te passen is. Ook laten we zien hoe het in de praktijk werkt. Als je besluit n.a.v. de workshop de opleiding te gaan volgen dan krijg je de €50,- als korting.

Uiteraard zijn er ook losse sessies te boeken. Dit kan bij mij Heidi Middelburg of één van de andere coaches in Nederland of België.

De locatie voor de opleidingen en workshops is ‘s-Gravenzande (ZH)