Reviews

Ik heb de online opleiding gedaan en de 7 daagse opleiding op locatie. Beide opleidingen waren echt heel erg leuk om te doen, de praktijkdagen worden gegeven op een hele charmante locatie.
Heidi is een lieve, enthousiaste, warme en kundige dame die het nog leuker maakt om de opleiding te doen.  Zelf heb ik hier ontzettend veel opgestoken en zij heeft mij nog enthousiaster gemaakt over vingerreflexologie. Ik vond het jammer dat de opleiding was afgerond en kijk nu dan ook alweer uit naar de bijscholingdag! Mocht je twijfels hebben of de opleiding bij je past, ik kan je zeggen dat het voor iedereen wel iets gaat brengen.

Amanda Leeuwenburgh

 

Na de online cursus die ik met veel plezier hebt doorlopen ben ik naar de 3 daagse cursus van Heidi gegaan.
Om al het geleerde ook in de praktijk te mogen oefenen is heel waardevol, daarbij komen de kundige en plezierige lessen/ visie van Heidi bij en je hebt weer een beter beeld wat vingerreflexologie je kan brengen. Het onwennige is er voor jezelf af zodat je  met volle overgave je op een cliënt kan richten. Het samen uitpluizen van de techniek met mede cursisten geeft een extra dimensie. De sfeer is vertrouwd en nodigt uit om te oefenen. Het ware fijne dagen

Petra van Geen