Praktijkdagen na online

Praktijkdagen na de online opleiding

 

Als je klaar bent met de online opleiding en je bent toch wel erg nieuwsgierig geworden hoe het in de praktijk werkt, dan bieden we je de mogelijkheid tot het volgen van de 3 praktijkdagen.  

Deze praktijkdagen volg je bij mij. Je krijgt bij aanvang de uitgebreide lesmap die hoort bij de 7-daagse opleiding. En daarnaast ga je met een aantal mensen aan het oefenen om zo het geleerde in praktijk brengen. Je zult merken dat je er tijdens deze praktijkdagen nog veel meer bijleert. Er is interactie en dat levert de mooiste momenten op en uitleg die niet altijd in de lesstof terug te vinden is.

Er zijn verschillende mogelijkheden maar in principe ben je met een groep mensen die allemaal de online opleiding hebben gevolgd. Het kan voorkomen dat er op dat moment niet voldoende mensen zijn die de praktijkdagen willen volgen maar dan wordt een oplossing gezocht. Er kan bijvoorbeeld voorgesteld worden om een paar dagen van de fysieke opleiding mee te lopen zodat je toch de praktijk leert. Het is een mogelijkheid en het gaat altijd in overleg.

Je krijgt als je alles goed onder de knie hebt na afloop het certificaat en je kunt het geleerde in praktijk gaan brengen. Daarna is er nog een mogelijkheid om door te leren tot Pluscoach.

Reviews:

Ik heb de online opleiding gedaan en de 7 daagse opleiding op locatie. Beide opleidingen waren echt heel erg leuk om te doen, de praktijkdagen worden gegeven op een hele charmante locatie.
Heidi is een lieve, enthousiaste, warme en kundige dame die het nog leuker maakt om de opleiding te doen.  Zelf heb ik hier ontzettend veel opgestoken en zij heeft mij nog enthousiaster gemaakt over vingerreflexologie. Ik vond het jammer dat de opleiding was afgerond en kijk nu dan ook alweer uit naar de bijscholingdag! Mocht je twijfels hebben of de opleiding bij je past, ik kan je zeggen dat het voor iedereen wel iets gaat brengen.

Amanda Leeuwenburgh

Na de online cursus die ik met veel plezier hebt doorlopen ben ik naar de 3 daagse cursus van Heidi gegaan.
Om al het geleerde ook in de praktijk te mogen oefenen is heel waardevol, daarbij komen de kundige en plezierige lessen/ visie van Heidi bij en je hebt weer een beter beeld wat vingerreflexologie je kan brengen. Het onwennige is er voor jezelf af zodat je  met volle overgave je op een cliënt kan richten. Het samen uitpluizen van de techniek met mede cursisten geeft een extra dimensie. De sfeer is vertrouwd en nodigt uit om te oefenen. Het ware fijne dagen

Petra van Geen