Ria Smid

Kennismaken met Ria Smid pluscoach en docent

 

Vingerreflexologie heeft mijn leven verrijkt.  

De manier waarop ik als (wandelend) counselor-coach (opleiding ACC Groningen) Vingerreflexologie toepas is (on)bewust en grotendeels intuïtief.  

In een sessie, traject, workshop of de opleiding laat ik je met passie en liefde zien wat het voor jou kan betekenen. Persoonlijk of in je praktijk.  

Op de WITTE ZOLDER in Schildwolde (gem. Midden-Groningen) aan de Hoofdweg tussen de landerijen is er rust voor persoonlijke groei en ontwikkeling van(uit) je kernkracht.  

Vingerreflex is een methodiek – verbinding met de hersenhelften – waar ik mee inzet op een gezond en gelukkig leven, vanuit vrijheid.  

In een sessie van ca 1,5 uur gaan we je klacht onder de loep nemen en blokkades wegnemen. Soms is het noodzakelijk om een paar keer een sessie te ondergaan. Een kort traject van drie keer lost veel op. Hierin leer je je eigen balans terugvinden en in stand houden.  

In de workshopdag Vingerreflexologie maak je in één dag kennis met de basis over ‘de vingers’. Na deze dag kun je deze kennis inzetten voor jezelf en je dierbaren.  

In de opleiding (7 dagen – om de week) leer je alle ‘geheimen’ van de kennen. Het is een traject van persoonlijke groei en aan het eind doe je examen. De methodiek kun je dan toepassen in je praktijk, je bent dan vingerreflexoloog coach. Er zijn algemene regels en prijsafspraken voor het geven van sessies.  

Als vingerreflexcoach doe je elk jaar mee aan de bijscholing. Mocht je helemaal ‘de smaak’ te pakken hebben, dan kun je door in de opleiding voor pluscoach.

 

www.riasmid.nl >> opleidingen en workshops