Rina Kerkhof

Kennismaken met Rina Kerkhof pluscoach en docent

 

Vingerreflexologie is voor mijn proces de meest waardevolle bijdrage geweest

Graag wil ik u in de basisopleiding Vingerreflexologie meenemen op reis voorbij de gedachten. Waarom voorbij de gedachten? Het zijn onze gedachten die de emotie overheersen wat maakt dat we anders reageren op een situatie die zich voordoet, dan wie wij werkelijk zouden willen zijn.

De gedachten controleren de emotie en zo blijven wij reageren zoals we altijd doen. In mijn opleiding Voetreflextherapeut (afgerond in 2013) zei mijn lerares altijd: Rina, ga nou eens voelen. Maar, dat deed ik toch al? Ik voelde prima aan wat een ander nodig had. Behalve, dat wat ik zelf nodig had. Ik was mezelf voorbijgelopen, helemaal vergeten. Best wel triest als je 45 jaar bent en je komt tot dit inzicht. In de opleiding vingerreflexologie (2013-2014). Werd het mij eindelijk duidelijk waar het overging.

Overtuigingen… die ik zelf had vastgezet, voor “waar” had genomen. Irrationele gedachten aangenomen want het is “waar” wat de ander over mij gezegd had, toch? Nerveus, zenuwachtig, depressie en burn-out zijn mij niet vreemd. De situaties deden mij pijn, ze raakte me diep in mijn hart. Het was duidelijk, ik wilde anders en ik moest anders. De Vingerreflexologie is voor mijn proces de meest waardevolle bijdrage geweest in mijn ontwikkeling naar de persoon die ik nu ben. Het is zo bijzonder om met de vingers te werken en daar de overtuiging uit het onderbewustzijn om te zetten naar de positieve emotie gedachten.

De 7-daagse basisopleiding is interactief met veel aandacht voor uw eigen proces. Het belang van de interactie is dat we in een kleine groep werken. Graag wil ik u in de 7-daagse basisopleiding Vingerreflexologie ontmoeten en met u de materie vingers versus gedachten delen.

De datums voor 2019 zijn:  13 en 27 januari, 10 en 24 februari, 10 en 24 maart en 7 april

Tough the point, empathisch en zijn zonder oordeel sieren mijn persoonlijkheid.

 

Rina Kerkhof
Praktijk “De Witte Opaal”
Reflexzone therapeut
06 27879234
rina@dewitteopaal.nl
www.dewitteopaal.nl

 

Opleiding en workshops – Eemnes
De lessen worden gegeven in :
Centrum Natuurgeneeskunde Eemland
Wakkerendijk 228A 3755 DJ Eemnes
De lestijden zijn van 10.00 uur tot 16.00 uur
Voor meer informatie en opgeven via www.dewitteopaal.nl en rina@dewitteopaal.nl

Opleiding en workshops in de Achterhoek en Twente
Het een feit: de 7-daagse basisopleiding vingerreflexologie start in het oosten van het land. Na herhaaldelijk de vraag gehoord te hebben wanneer de opleiding in het oosten zou worden gegeven, gaat Rina Kerkhof lessen in Zutphen verzorgen.
De lestijden zijn van 10.00 uur tot 16.00 uur
Voor meer informatie en opgeven bij via www.dewitteopaal.nl  en rina@dewitteopaal.nl

Workshop en kennismakingsmiddag Vingerreflexologie in Eemnes
Voor meer informatie en opgeven via www.dewittopaal.nl en rina@dewitteopaal.nl

 

Zonnige groet Rina Kerkhof (van den Tweel)